Corneliu Onilă, fost episcop de Huşi, a fost reţinut de procurorii ieşeni pentru act sexual cu un minor

  • Corneliu Onilă, fostul Episcop de Huşi, a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.
  • Corneliu Onilă a fost episcop de Huşi până în august 2017, când numele său a apărut într-un dosar de şantaj.
9796 afișări
Imaginea articolului Corneliu Onilă, fost episcop de Huşi, a fost reţinut de procurorii ieşeni pentru act sexual cu un minor

Fostul episcop de Huşi, reţinut de procurorii ieşeni, pentru act sexual cu un minor

Parchetul Curţii de Apel Iaşi a anunţat, joi, că s-a dispus prin ordonanţă retinerea pentru 24 de ore a suspectului Onilă Cornel, fost episcop de Huşi, „pentru săvârşirea unor infracţiuni la viaţa sexuală".
 
Corneliu Onilă, fost episcop de Huşi, a fost reţinut joi de Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea, de Apel Iaşi, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, potrivit unor surse din anchetă. 
 
În vara anului trecut, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au solicitat redeschiderea dosarului în care fostul Episcop de Huşi,Corneliu Onilă, a fost cercetat pentru act sexual cu minori.
 
Dosarul a fost iniţial deschis după declanşarea scandalului în care au fost implicaţi fostul episcop şi alţi trei preoţi care l-au şantajat pe Onilă. Pentru că nu ar fi avut suficiente probe, cauza fusese clasată. 
 
Corneliu Onilă a fost episcop de Huşi până în august 2017.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici