Cu cât se vindeau drogurile cristal la Bistriţa. Autorităţile au intrat pe fir

183 afișări
Imaginea articolului Cu cât se vindeau drogurile cristal la Bistriţa. Autorităţile au intrat pe fir

Cu cât se vindeau drogurile cristal la Bistriţa. Autorităţile au intrat pe fir

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Bistriţa Năsăud au dispus reţinerea a doi inculpaţi şi măsura controlului judiciar faţă de un alt inculpat, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că în perioada septembrie 2023 – martie 2024, aceştia au procurat, deţinut, oferit gratuit şi comercializat, în mod repetat, diferite cantităţi de drog de mare risc 3-CMC (cunoscut sub denumirea de cristal), cu suma 100 lei pentru o doză.

Unul dintre inculpaţi este acuzat şi de viol asupra unui minor. Din datele anchetatorilor a rezultat că în perioada aprilie-mai 2024, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a întreţinut în mai multe rânduri relaţii sexuale cu o copilă în vârsta de 14 ani.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă, la una dintre adrese fiind găsită şi fata de 14 ani.

Vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bistriţa Năsăud a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor reţinuţi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici