Decizie: Amenda primită de adjunctul Poliţiei Capitalei, Radu Gavriş, după cheful ilegal din pandemie este legală şi temeinică

Amenda primită de adjunctul Poliţiei Capitalei, Radu Gavriş, surprins în ianuarie la petrecere la un restaurant din Centrul Vechi, este legală şi temeinică, a decis Judecătoria Sectorului 3. Instanţa a redus cuantumul amenzii de la 2.000 la 500 de lei.

1984 afișări
Imaginea articolului Decizie: Amenda primită de adjunctul Poliţiei Capitalei, Radu Gavriş, după cheful ilegal din pandemie este legală şi temeinică

Decizie: Amenda primită de adjunctul Poliţiei Capitalei, Radu Gavriş, după cheful ilegal din pandemie este legală şi temeinică

„Admite în parte plângerea contravenţională. Modifică procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PBY nr. 0298816/23.01.2021 în sensul că reduce cuantumul amenzii aplicate de la 2000 lei la 500 lei, cuantumul minim prevăzut de lege. Menţine în rest procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei ca fiind legal şi temeinic. Respinge capătul de cerere privind acordarea cheltuielilor de judecată ca neîntemeiat”, a decis Judecătoria Sectorului 3.

Radu Gavriş are posibilitatea de a depune apel în termen de 30 de zile.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, transmitea că are toleranţă zero faţă de nerespectarea legii, referindu-se la adjunctul Poliţiei Capitalei, Radu Gavriş, care a fost surprins la o petrecere într-un restaurant din Centrul Vechi al Bucureştiului, deşi acest lucru era interzis din cauza COVID-19.

Radu Gavriş, adjunctul Poliţiei Capitalei, era ofiţerul desemnat cu coordonarea activităţilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei la nivelul Poliţiei Capitalei, el fiind găsit la petrecere la un restaurant din Centrul Vechi. El este cercetat acum de conducerea Poliţiei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici