Fabrica de permise din Suceava. Şeful de la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto, reţinut

  • Fostul şef al Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava a fost reţinut pentru 24 de ore.
  • Finiş Florin Valy e bănuit că a primit între 70 lei şi 500 euro pentru aprobarea cererilor de înmatriculare fără programare sau promovarea probei practice la examenul pentru permis.
822 afișări
Imaginea articolului Fabrica de permise din Suceava. Şeful de la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto, reţinut

Procurorii DNA Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând de miercuri, a lui Finiş Florin Valy, comisar şef de poliţie, la data faptelor şef al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Suceava.

În ordonanţa procurorilor se arată că, în perioada 2018 - 2020, Finiş ar fi primit direct sau prin intermediar, de la mai multe persoane, diferite sume de bani (cuprinse între 70 lei şi 500 euro), care nu i se cuveneau, pentru aprobarea cererilor de înmatriculare fără programare a unor autoturisme şi pentru promovarea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere categoria B.

I s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, iar joi urmează să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, se desfăşoară acte de urmărire penală şi faţă de alte 10 persoane fizice, în cazul acestora fiind dispuse şi măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici