Fostul preşedinte al Clubului Poli Timişoara, scos de sub urmărire penală

Fostul preşedinte al Clubului Politehnica Timişoara, Anton Doboş, a fost scos de sub urmărire penală, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a decis că acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate.

1 afișare
Imaginea articolului Fostul preşedinte al Clubului Poli Timişoara, scos de sub urmărire penală

Fostul preşedinte al Clubului Poli Timişoara, scos de sub urmărire penală

Anton Doboş a fost acuzat de evaziune fiscală, stopaj la sursă şi nevirarea contribuţiilor datorate bugetului de stat, fapte care ar fi fost comise în perioada 2002 - 2005, prejudiciul fiind estimat la peste 13 miliarde de lei vechi.

Florin Kovacs, avocatul lui Anton Doboş, a declarat, miercuri, că Doboş a fost scos de sub urmărire penală pentru că acuzaţiile care i s-au adus sunt nefondate.

"Anton Doboş a fost scos de sub urmărire penală deoarece s-a dovedit că acuzaţiile pe care le-au formulat cei de la Argirom International SA împotriva sa sunt nefondate. Anton Doboş este nevinovat şi a fost achitat", a afirmat Kovacs.

Cercetarea penală a lui Doboş a început în septembrie 2007, în acelaşi dosar fiind cercetat şi fostul contabil al Clubului de fotbal, Petre Râşnoveanu.

Amândoi au fost scoşi de sub cercetarea penală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici