Începerea procesului mineriadei din iunie 1990, amânată

Începerea procesului mineriadei din iunie 1990 a fost amânată pentru a doua oară, joi, de către instanţa supremă, pentru că doi dintre inculpaţi nu aveau avocat, precum şi din cauza unei probleme procedurale.

2 afișări
Imaginea articolului Începerea procesului mineriadei din iunie 1990, amânată

Începerea procesului mineriadei din iunie 1990, amânată

Inculpaţii Dumitru Costea şi Constantin Vasile nu au avut apărător, primul dintre ei arătând că nici nu îşi permite angajarea unui avocat din cauza problemelor financiare pe care le are. Instanţa a dispus trimiterea unei adrese la Baroul Bucureşti pentru desemnarea unor apărători din oficiu.

Totodată, instanţa a constatat că Spitalul de Urgenţă Universitar Bucureşti nu a fost citat corespunzător.

Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 23 noiembrie.

Prima amânare în acest dosar, în care sunt judecaţi generalii Mihai Chiţac, Gheorghe Andriţa şi Dumitru Costea, precum şi colonelul Vasile Constantin, a fost hotărâtă în 21 septembrie. Atunci, Constantin nu s-a putut prezenta deoarece a făcut un infarct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici