Opt români vor fi extrădaţi luni pentru executarea pedepselor

Opt români vor fi extrădaţi, luni, cu ajutorul ofiţerilor din Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională şi reprezentanţilor Grupului Special de Protecţie şi Intervenţie "ACVILA", pentru executarea pedepselor, potrivit unui comunicat de presă al MIRA, remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

2 afișări
Imaginea articolului Opt români vor fi extrădaţi luni pentru executarea pedepselor

Opt români vor fi extrădaţi luni pentru executarea pedepselor

Ofiţeri ai Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională împreună cu reprezentanţi ai Grupului Special de Protecţie şi Intervenţie "ACVILA" vor realiza, în data de 22 octombrie, extrădarea în România, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă"- Bucureşti, a opt persoane.

Astfel, din Italia va fi adus Eugen Cozac, în vârstă de 30 ani, cu domiciliul în judeţul Hunedoara, împotriva căruia Judecătoria Petroşani a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Din Franţa, vor fi aduşi Marius Nicolae Cercel (40 de ani, din judeţul Sibiu care are de executat patru ani de închisoare pentru furt calificat), Alexandru Clopotar (20 ani, tot din judeţul Sibiu, împotriva căruia Judecătoria Sibiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de şase luni, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere) şi Ionel Liviu Toader (28 de ani, din judeţul Mehedinţi, recidivist, pe numele căruia Tribunalul Mehedinţi a emis un mandat pentru executarea pedepsei închisorii de opt ani pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor).

Potrivit sursei citate, din Spania vor fi aduşi patru români: Constantin Teotoc (37 de ani, din judeţul Olt, împotriva căruia Judecătoria Slatina a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de patru ani pentru furt calificat), Ionuţ Florin Melinte (23 de ani, din judeţul Vaslui, împotriva căruia Judecătoria Bârlad a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de şase luni pentru vătămare corporală), Octavian Pârţina (22 de ani, cu domiciliul în judeţul Vaslui, împotriva căruia Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de trei ani pentru furt calificat) şi Ioan Albuţa (34 de ani, cu domiciliul în judeţul Cluj, împotriva căruia Judecătoria Turda a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de şase luni pentru infracţiunea de vătămare corporală).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici