Peste trei kilograme de droguri, descoperite în timpul unei percheziţii făcute la Bacău

Peste trei kilograme de droguri au fost descoperite în timpul unei percheziţii făcute la Bacău.

197 afișări
Imaginea articolului Peste trei kilograme de droguri, descoperite în timpul unei percheziţii făcute la Bacău

Arhiva Mediafax Foto

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău anunţă că „împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Bacău, au documentat activitatea infracţională a unor persoane bănuite de trafic de droguri”.

Vineri, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău au dispus reţinerea pentru 24 de ore a doi bărbaţi, unul pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, iar cel de al doilea pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

„În sarcina primului bănuit s-a reţinut că, în perioada 14.10.2023 – 20.10.2023, ar fi deţinut pentru consum propriu şi în scop de comercializare cantitatea de 3,41 kilograme rezină de canabis, sub formă de fragmente de substanţă solidă (plăci) şi fragmente de plăci, precum şi 0,85 kilograme fragmente de plante de canabis (inflorescenţe şi tulpini)”, au explicat anchetatorii.

Anchetatorii au făcut percheziţii şi au organizat un flagrant.

„La data de 20 octombrie a.c., i-ar fi dat celui de al doilea 93,5 grame de rezină de canabis, pentru comercializare, moment în care s-a realizat prinderea acestora în flagrant. În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa primului, au fost descoperite şi ridicate 3,32 kilograme rezină de canabis (formată din 35 de plăci cu masa de circa 100 grame fiecare, ambalate în folii din material plastic) şi 0,850 kilograme canabis (inflorescenţe şi tulpini)”, au anunţat anchetatorii.

Sâmbătă, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bacău, cu propunerea de arestare preventivă a banuiţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici