Preşedintele CSM participă la şedinţa Comisiei juridice din Senat

Preşedintele CSM Lidia Bărbulescu participă, marţi, la şedinţa Comisiei juridice din Senat, pe ordinea de zi aflându-se dezbaterea OUG nr. 100/2007, pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul justiţiei, precum şi Legea 303/ 2004, privind statutul judecătorilor şi procurorilor.

1 afișare
Imaginea articolului Preşedintele CSM participă la şedinţa Comisiei juridice din Senat

Preşedintele CSM participă la şedinţa Comisiei juridice din Senat

Lidia Bărbulescu susţine în faţa membrilor Comisiei juridice din Senat punctul de vedere al CSM asupra proiectului Legii de aprobare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.100 /2007 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul justiţiei.

În 20 septembrie 2007, plenul CSM a avizat favorabil proiectul OUG nr.100/2007 cu observaţii şi propuneri, în special în ceea ce priveşte vârsta de pensionare a magistraţilor.

CSM a propus, atunci, ca vârsta până la care magistraţii pot fi menţinuţi sau reîncadraţi în funcţie să fie de 68 de ani, şi nu 60 de ani cum propunea OUG.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici