Sirian condamnat în România, prins în Bulgaria

Sirianul Aktaa Mustafa Ghazwan, condamnat în România la închisoare pentru contrabandă cu băuturi alcoolice, care se sustrăgea executării pedepsei, urmează să fie predat autorităţilor române, după ce a fost prins, în urmă cu două zile, la graniţa bulgaro-sârbă. Siarianul este fratele lui Aktaa Radwan, un apropiat al lui Omar Hayssam.

2 afișări

Serviciul de Comunicare şi Relaţii Publice al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative a informat, marţi, că Aktaa Mustafa Ghazwan (47 de ani), care are cetăţenie siriană şi austriacă, este căutat de autorităţile din România, după ce, în 1994, a fost prins făcând contrabandă cu 108 baxuri de vodcă, la punctul de trecere a frontierei Giurgiu.

Fratele lui Aktaa Mustafa Ghazwan, Radwan, este cel care l-a luat din spital pe Omar Hayssam, în perioada în care a fost anunţată răpirea celor trei jurnalişti români în Irak.

Fraţii Aktaa ar avea legătură cu imperiul de ţigări al lui Iskandarani din vestul ţării şi afacerile din zona Bucureştiului ale lui Omar Hayssam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici