Trei judecători propuşi de CAB pentru Comisia de la Cotroceni

Colegiul de Conducere al Curţii de Apel Bucureşti a selectat trei dintre cei şapte judecători care şi-au depus candidaturile pentru Comisia specială de la Cotroceni, aceştia urmând să susţină un interviu în faţa Secţie pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

1 afișare

Cei şapte magistraţi care şi-au depus candidaturile au fost Luiza Moteanu (Judecatoria sectorului 6)- Lucian Netejoru (Tribunalul Giurgiu) - Nicoleta Grigorescu, (CAB, Secţia a II-a Penală)- Dumitriţa Picearcă (CAB, Secţia I Penală) - Bogdan Tudoran (CAB, Secţia I Penală) - Vasile Bajan (CAB, Secţia I Penală) - Adrian Podar (CAB, Secţia I Penală). Colegiul i-a selectat pe Lucian Netejoru, Nicoleta Grigorescu şi Adrian Podar.

Potrivit Regulamentului adoptat de Consilul Superior al Magistraturii (CSM), pentru stabilirea componenţei Comisiei speciale pentru analizarea sesizărilor cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de către membrii Guvernului, judecătorii de la judecătorii, tribunale, tribunale specializate şi curţi de apel îşi pot depune candidatura la curtea de apel în termen de 15 zile de la data declanşării procedurii. Candidaturile sunt însoţite de un curriculum vitae şi orice alte documente considerate relevante de candidaţi.

Curţile de apel vor înainta CSM cel mult trei propuneri aprobate de colegiile de conducere, în termen de cinci zile de la data expirării termenului de depunere a candidaturilor.

CSM înaintează Preşedintelui României cinci propuneri pentru numirea membrilor Comisiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici