Udrea a fost prinsă în Bulgaria / Surse: Elena Udrea ar fi fugit din ţară prin Vama Giurgiu. UPDATE: Fostul ministru a fost dat în urmărire generală

Poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare, conform deciziei de joi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

16520 afișări
Imaginea articolului Udrea a fost prinsă în Bulgaria / Surse: Elena Udrea ar fi fugit din ţară prin Vama Giurgiu. UPDATE: Fostul ministru a fost dat în urmărire generală

UPDATE 18:40 Udrea a fost prinsă în Bulgaria.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice, în vederea predării femeii către autorităţile din România”, transmite IGPR.
 

Poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare, conform deciziei de joi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Elena Udrea se poate prezenta singură la secţia de Poliţie. Totuşi, surse din rândul anchetatorilor susţin că Elena Udrea a ieşit joi din ţară pe la Vama Giurgiu.

„Dacă a ieşit, probabil că nu era emisă nicio alertă în acel moment. Poliţia de Frontieră nu are o bază de date care să centralizeze intrarea sau ieşirea persoanelor. Se vor face verificări”, a declarat, pentru MEDIAFAX, inspectorul principal de poliţie Roxana Popazu, de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Autorităţile române au început procedurile şi Udrea a fost dată în urmărire generală. Informaţia apare pe site-ul Poliţiei.

Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi este definitivă. Condamnarea este cu executare.

Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute. Instanţa a respins constestaţia şi a menţinut sentinţa iniţială de 6 ani închisoare cu executare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici