A murit chitaristul Jack Sherman de la Red Hot Chili Peppers. Cauzele decesului sunt necunoscute

  • Chitaristul Jack Sherman a murit la vârsta de 64 de ani
  • Jack a mai colaborat cu Bob Dylan la albumul „Knocked Out Loaded”, George Clinton şi Feargal Sharkey
  • Sherman s-a alăturat trupei Red Hot Chili Peppers în decembrie 1983
1439 afișări
Imaginea articolului A murit chitaristul Jack Sherman de la Red Hot Chili Peppers. Cauzele decesului sunt necunoscute

A murit chitaristul Jack Sherman de la Red Hot Chili Peppers. Cauzele decesului necunoscute

Fostul chitarist, Jack Sherman de la trupa rock Red Hot Chili Peppers, a murit la vârsta de 64 de ani, din motive necunoscute, scrie Daily Mail.

Trupa a făcut anunţul pe Instagram numindu-l “unic”.

Jack a cântat la debutul formaţiei şi a contribuit la albumele „Freaky Styley”, „Mother’s Milk” şi “The Abbey Road EP”. Chitaristul a mai colaborat cu Bob Dylan la albumul „Knocked Out Loaded”, George Clinton şi Feargal Sharkey

Anthony Kiedis, solist, şi basistul Flea sunt cei care au înfiinţat, în urmă cu 35 de ani, grupul californian Red Hot Chili Peppers, care a ajuns unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rock, Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 80 de milioane de discuri şi a câştigat şase premii Grammy.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici