Activiştii Just Stop Oil au întrerupt o reprezentaţie a musicalului ''Les Miserables'' în Londra

Cinci protestatari din partea grupului activist Just Stop Oil au perturbat miercuri seară o reprezentaţie a musicalului "Les Misérables" la Teatrul Sondheim din West End din Londra

114 afișări
Imaginea articolului Activiştii Just Stop Oil au întrerupt o reprezentaţie a musicalului ''Les Miserables'' în Londra

Sursa foto: Twitter

Protestatarii au intrat pe scenă în timpul interpretării piesei "Do You Hear The People Sing?" purtând bannere portocalii pe care scria "Just Stop Oil" şi "The Show Can't Go On".
 
Poliţia Metropolitană din Londra a postat pe reţelele de socializare că ofiţerii locali au ajuns rapid la faţa locului şi au arestat cinci persoane.
 
Just Stop Oil a declarat că protestatarii s-au legat de platou cu ajutorul unor dispozitive antifurt pentru biciclete în jurul orei locale 20:50, pe care tehnicienii teatrului nu au reuşit să le îndepărteze. Spectacolul a fost întrerupt, iar teatrul a fost evacuat până la ora 21:10.
 
Într-o înregistrare video Just Stop Oil postată pe X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, publicul poate fi auzit huiduindu-i pe protestatari şi spunându-le să coboare de pe scenă, relatează CNN
 
"Ca şi cetăţenii Parisului din 1832, v-aţi încuiat uşile, în timp ce tinerii se confruntă cu măcelul pe străzi. Vom moşteni un pământ pârjolit, impropriu pentru a trăi, iar politicienii noştri vor fi plecat de mult", a spus gruparea Just Stop Oil. "Nu putem lăsa acest lucru să rămână aşa. Spectacolul nu mai poate continua".
 
Grupul de activişti a perturbat, de asemenea, mai multe evenimente sportive majore din Anglia în acest an, inclusiv The Open Championship, Wimbledon, The Ashes şi Campionatul Mondial de Snooker.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici