THE ERAS TOUR   Ai ratat cel mai mare concert al lui Taylor Swift? Îi poţi vedea turneul la cinema

  • Taylor Swift: The Eras Tour va fi lansat în cinematografe în octombrie.
  • Filmul prezintă performanţele live ale lui Swift din cele opt albume.
  • Fanii vor putea vedea hituri, momente intime şi interviuri cu artista.
663 afișări
Imaginea articolului Ai ratat cel mai mare concert al lui Taylor Swift? Îi poţi vedea turneul la cinema

Taylor Swift, YouTube

Pentru cei care nu au reuşit să obţină bilete la turneul masiv al cântăreţei, Eras Tour, sau pentru cei care vor să-l retrăiască , Taylor Swift a dezvăluit astăzi că filmul de concert Taylor Swift: The Eras Tour va ajunge la AMC şi alte cinematografe din America de Nord.

Filmul de concert va prezenta imagini din cele patru etape ale turneului, care au avut loc în diferite oraşe din lume şi au celebrat cele opt albume de studio ale lui Swift. 

Turneul ei de concerte The Eras Tour a debutat pe 17 martie 2023 şi se va încheia pe 23 noiembrie 2024. 

Dacă sunteţi fan al lui Taylor Swift şi al muzicii sale, nu rataţi ocazia de a vedea filmul de concert Taylor Swift: The Eras Tour, care vă va oferi o experienţă unică şi memorabilă. Filmul este disponibil în cinematografe din 13 octombrie 2023 şi vă va face să cântaţi, să dansaţi şi să vă emoţionaţi alături de artista voastră preferată.

,,Bine aţi venit la Eras Tour. Suntem pe cale să începem o mică aventură împreună şi aceea aventură se va întinde pe 17 ani de muzică. Astea sunt cele mai frumoase experienţe din viaţa mea. Da, se va numi Eras Tour! Ne vedem acolo", a anunţat artista. 

Biletele vor fi disponibile în curând pe site-ul oficial al filmului.

Economiştii estimează că turneul ei ar putea genera 5 miliarde de dolari până la sfârşitul lui în noiembrie 2024, iar biletul pentru a o vedea la un concert fizic costă 1.300 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici