Alte şapte acuzaţii de infracţiuni sexuale împotriva actorului Kevin Spacey

Actorul hollywoodian Kevin Spacey va fi acuzat de alte 7 infracţiuni sexuale comise împotriva unui bărbat între 2001 şi 2004, a anunţat Procuratura Coroanei britanice (Crown Prosecution Service - CPS).

798 afișări
Imaginea articolului Alte şapte acuzaţii de infracţiuni sexuale împotriva actorului Kevin Spacey

Alte şapte acuzaţii de infracţiuni sexuale împotriva actorului Kevin Spacey

Procuratura Coroanei britanice a autorizat alte 7 acuzaţii suplimentare de agresiune sexuală împotriva lui Kevin Spacey. CPS a declarat că acestea se referă la o serie de agresiuni sexuale împotriva unui bărbat între 2001 şi 2004.

Acuzaţiile vin ca urmare a probelor adunate de Poliţia Metropolitană, a declarat şeful diviziei de infracţiuni speciale a CPS, anunţă Sky News.

Spacey, în vârstă de 63 de ani, a pledat deja nevinovat la acuzaţiile din Marea Britanie, care datează de 17 ani.

Acestea includ 4 acuzaţii de agresiune sexuală şi una de provocare a unei persoane să se angajeze într-o activitate sexuală fără consimţământ, care se referă la presupuse incidente din Londra şi Gloucestershire, în care au fost implicaţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani.

Luna trecută, actorul hollywoodian a fost găsit nevinovat de abuz sexual asupra unui băiat de 14 ani în anii 1980 într-un proces civil din SUA.

Valul de acuzaţii, atât în SUA, cât şi în Marea Britanie, a avut consecinţe grave asupra carierei şi reputaţiei starului de două ori câştigător al premiului Oscar (pentru „American Beauty” şi „Usual Suspects”).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici