Apariţie surpriză a lui Johnny Depp, în aşteptarea verdictului în procesul cu fosta sa soţie

Johnny Depp, în aşteptarea deciziei în procesul de defăimare cu fosta sa soţie şi actriţa Amber Heard, a apărut duminică pe scena unui concert rock din oraşul Sheffield, în nordul Angliei, surprinzând mulţimea.

4886 afișări
Imaginea articolului Apariţie surpriză a lui Johnny Depp, în aşteptarea verdictului în procesul cu fosta sa soţie

Sursa foto: Twitter

Depp a apărut alături de chitaristul englez Jeff Beck pentru a interpreta o serie de cover-uri muzicale, inclusiv "Isolation", piesa lui John Lennon, la care au colaborat şi pe care au lansat-o în 2020, potrivit Reuters.

Fanii lui Depp au accesat Instagram şi Twitter pentru a-şi împărtăşi opiniile despre prestaţia actorului american pe scenă.

„Johnny este un nebun absolut ... părăseşte tribunalul vineri ... joacă un concert în Sheffield, Marea Britanie, duminică ... cu Jeff Beck ... minte spulberată", a spus utilizatorul Twitter @OneloveEarth.

Pe Instagram, @flokpedals a scris: "Nu mă aşteptam la asta... Credeam că este la tribunal, dar se pare că este în Sheffield cu Jeff Beck".

Juraţii din Virginia care au deliberat în legătură cu plângerile pentru defăimare formulate atât de Depp, starul din "Piraţii din Caraibe", cât şi de Heard, au suspendat procesul vineri fără a da un verdict. Ei vor relua discuţiile marţi, după Memorial Day.

Actorul Johnny Depp i-a intentat fostei soţii un proces de defăimare. Amber Heard l-a acuzat în tabloidele americane de violenţă domestică. Procesul civil are loc în Virginia şi se ridică la o valoare de 50 de milioane de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici