Au trecut 14 ani de când vânătorul de crocodili, Steve Irwin, s-a stins din viaţă. Familia i-a adus omagiu pe reţelele de socializare

  • În clipa în care a murit Steve filma documentarul ,,Cele mai ucigătoare animale ale oceanului”
  • Cameramanul a spus că pisica de mare care l-a atacat pe Steve avea aproximativ 2,5 metri
  • Steve Irwin a fost zoolog din 1991 până în 2006
2261 afișări
Imaginea articolului Au trecut 14 ani de când vânătorul de crocodili, Steve Irwin, s-a stins din viaţă. Familia i-a adus omagiu pe reţelele de socializare

Sursa foto: profimedia

La împlinirea a 14 ani de la moartea lui Steve Irwin, fiica şi soţia lui i-au adus un omagiu şi au postat pe reţelele de socializare fotografii cu mesaje înduioşătoate. Bindi Irwin, fiica vânătorului de crocodili nu a mai apucat să crească lângă tatăl ei. Tânăra de 22 de ani, viitoare mamă, a postat pe Instagram o fotografie cu tatăl ei cu mesajul ,,Eşti mereu în inima mea”. 

Această comemorare a fost dificilă şi pentru Terri, soţia lui Steve: ,,Aceata este un moment greu pentru mine. Astăzi se împlinesc 14 ani de când l-am pierdut pe Steve după 14 ani minunaţi de căsnicie. Simt că am de făcut o alegere: să sărbătoresc iubirea sau să mă lupt cu durerea. Aleg iubirea.” 

Steve Irwin a fost cunoscut de întreaga lume ca fiind curajosul vânător de crocodili şi reptile. Australianul s-a stins din viaţă la vârsta de 44 de ani după ce a fost înţepat de mai multe ori de o pisică de mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici