Autoportretul lui Johnny Depp, pictat în timpul unei „perioade întunecate", a fost scos la vânzare

Un autoportret realizat de Johnny Depp a fost pus în vânzare joi. Acesta îl înfăţişează pe starul de la Hollywood în perioada în care se afla între două procese legate de căsătoria cu fosta soţie Amber Heard.

711 afișări
Imaginea articolului Autoportretul lui Johnny Depp, pictat în timpul unei „perioade întunecate", a fost scos la vânzare

Sursa Foto - Nathaniel Goldberg/ Elliot Nyman

Concepută în 2021, lucrarea intitulată „Five" a fost finalizată anul acesta.

„Acest autoportret, a fost creat într-o perioadă care a fost... să spunem puţin întunecată, puţin confuză", a declarat Depp într-o înregistrare video, potrivit Reuters.

Depp s-a căsătorit cu Heard, pe care a cunoscut-o pe platoul de filmare al peliculei „The Rum Diary", în 2015. Un an mai târziu, ea a cerut divorţul. Amănunte din relaţia lor furtunoasă au fost aflate de public în urma celor două procese.

Depp a mai spus că „Five" a fost inspirat de o fotografie făcută în 2015, când a devenit imaginea unui parfum pentru bărbaţi.

„Five" urmează portretelor realizate de Depp în colecţia sa „Friends & Heroes" care îi înfăţişează pe Elizabeth Taylor, Al Pacino, Bob Dylan şi Keith Richards.

Autoportretul reprodus în mai multe copii costă 1.950 de dolari, bucata, şi va fi la vânzare timp de 13 zile. Depp a declarat că 200 de dolari din încasările obţinute din fiecare vânzare vor fi donaţi organizaţiei non-profit Mental Health America.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici