Billie Eilish îşi încurajează fanii să voteze cu democraţii: „Să ne protejăm dreptul la avort”

Billie Eilish, o cântăreaţă ce a primit numeroase premii (Grammy, MTV, AMAs, Globul de Aur, Oscar) îşi îndeamnă fanii să aleagă "partidul albastru" pe 8 noiembrie.

577 afișări
Imaginea articolului Billie Eilish îşi încurajează fanii să voteze cu democraţii: „Să ne protejăm dreptul la avort”

Hepta

Billie Eilish a distribuit un nou videoclip în care îi încurajează pe fani să voteze la alegerile intermediare de săptămâna viitoare din SUA.

Americanii vor merge la vot marţi, pe 8 noiembrie, pentru a decide câte locuri vor reveni democraţilor sau republicanilor în cele două camere ale Congresului.

În iulie, cântăreaţa a colaborat cu organizaţia non-profit de înregistrare a alegătorilor HeadCount pentru a-şi încuraja fanii să se ducă la vot. 

Pe Instagram, cântăreaţa şi-a rugat fanii să voteze cu Partidul Democrat pentru a proteja dreptul femeilor la avort: „Vreau să explic de ce votez anul acesta şi cât de important  este să votezi şi tu. Mă uit la ce este pe buletinul de vot şi la ce este în joc şi mă sperie. Drepturile noastre, libertăţile şi viitorul nostru sunt în joc, iar dacă nu ne prezentăm, există şanse mari să vedem o interdicţie naţională a avortului fără excepţii”.

Susţinătoare invocată a progresismului, a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex şi a protejării mediului, a adăugat: „Vreau, de asemenea, să avem libertatea de a ne căsători cu cine iubim şi să fie adoptate legi care ameninţă progresul care trebuie făcut în privinţa schimbărilor climatice. Singura modalitate de a fi siguri de viitor este să ni-l asigurăm noi înşine, motiv pentru care trebuie să votăm până pe 8 noiembrie sau înainte. Vă rog să-mi promiteţi că veţi face un plan de vot. Să le arătăm cum arată puterea noastră”.

 

La începutul acestui an, Eilish şi fratele ei, Finneas, s-au  întâlnit cu  preşedintele Joe Biden la Casa Albă.

Cei doi au fost invitaţi, împreună cu părinţii lor Maggie şi Patrick, să se întâlnească cu preşedintele Statelor Unite după sprijinului acordat acestuia în timpul alegerilor prezidenţiale din 2020, transmite NME

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici