Britney Spears a lansat o nouă piesă de ziua ei

  • De ziua ei, Britney Spears a lansat o nouă piesă
  • Piesa se numeşte „Swimming in the Stars” şi a strâns peste 600.000 de vizualizări
  • Piesa a fost iniţial înregistrată pentru albumul „Glory” din 2016
57 afișări
Imaginea articolului Britney Spears a lansat o nouă piesă de ziua ei

Britney Spears a lansat o nouă piesă de ziua ei

De ziua ei, Britney Spears a lansat o nouă piesă după mult timp. Piesa se numeşte „Swimming in the Stars”. Iniţial, piesa fost înregistrată pentru albumul ei din 2016, „Glory”, dar nu a fost inclusă.

Piesa a strâns peste 600.000 de redări şi aproape 50.000 de aprecieri.

Britney, care a împlinit 39 de ani, a postat pe pagina sa de Instagram şi o poză în care le mulţumeşte fanilor pentru urări.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici