Britney Spears a vorbit pentru prima dată în faţa unui judecător despre tutela sa: „Sunt traumatizată. Îmi vreau doar viaţa înapoi”

  • Britney Spears s-a pronunţat împotriva tutelei ei în cadrul unei şedinţe de judecată din Los Angeles.
  • Vedeta a spus că tatăl ei o controlează „100%” şi doreşte ca acesta să nu-i mai fie tutore.
  • Britney a spus că vrea să se căsătorească cu iubitul ei şi să aibă un copil, dar aranjamentul nu i-ar permite.
1518 afișări
Imaginea articolului Britney Spears a vorbit pentru prima dată în faţa unui judecător despre tutela sa: „Sunt traumatizată. Îmi vreau doar viaţa înapoi”

Britney Spears, a vorbit pentru prima dată în faţa unui judecător despre tutela sa: „Sunt traumatizată. Îmi vreau doar viaţa înapoi”

Britney Spears s-a pronunţat împotriva tutelei ei în cadrul unei şedinţe de judecată din Los Angeles, relatează BBC.

Vedeta a spus că tatăl ei o controlează „100%” şi doreşte ca acesta să nu-i mai fie tutore. 

„Sunt traumatizată. Îmi vreau doar viaţa înapoi”, a declarat Britney.

În 2008, lui Jamie Spears i s-a acordat controlul asupra afacerilor fiicei sale printr-o tutelă ordonată de instanţă  pe fondul îngrijorărilor legate de sănătatea ei mintală.

Au existat speculaţii timp de foarte mulţi ani cu privire la felul în care Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, se simte din cauza tatălui ei. 

Judecătoarea Curţii Superioare din Los Angeles, Brenda Penny,  i-a mulţumit lui Britney pentru curajul de care a dat dovadă vorbind despre ceea ce simte, însă nu a pronunţată nicio hotărâre.

Este posibil ca un proces legal lung să fie luat înainte de luarea oricărei decizii privind încetarea acestui aranjament.

"Vreau să încetez tutela fără să fiu evaluată", a spus vedeta instanţei într-un discurs emoţionant de 20 de minute, numind aranjamentul „abuziv”.

"Merit să am o viaţă, am lucrat toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi, trei ani", a adăugat Britney.

Vedeta a spus că vrea să se căsătorească cu iubitul ei şi să aibă un copil, dar aranjamentul nu i-ar permite. Ea şi-a acuzat acest aranjament nu-i permite să renunţe la un dispozitiv contraceptiv intrauterin (DIU) pentru a putea rămâne însărcinată.

Ea a mai spus că a fost forţată să ia nişte medicamente care se prescriu persoanelor care suferă tulburăre bipolară, până la punctul în care s-a simţit foarte ameţită şi incapabilă să vorbească.

„Tutela îmi face mult mai mult rău decât bine”, a afirmat Britney.

Jamie Spears a renunţat temporar în funcţia de tutore al fiicei sale în 2019 din motive de sănătate, iar vedeta a solicitat ca acest lucru să devină permanent.

Ea încearcă să-l înlocuiască definitiv pe tatăl ei cu Jodi Montgomery, un tutore profesionist.

Jamie Spears a fost tulburat de acuzaţiile cântăreţei în instanţă, potrivit avocatului său.

"Îi pare rău că şi-a văzut fiica suferind şi suferind atât de mult", a declarat reprezentantul într-o declaraţie citită în instanţă. „Domnul Spears îşi iubeşte fiica şi îi este foarte dor de ea”.

Echipa juridică a lui Jamie Spears a insistat anterior că a făcut o treabă bună în gestionarea finanţelor fiicei sale.

Zeci de fani ai mişcării #FreeBritney s-au adunat în faţa instanţei, ţinând pancarte pe care scria „Eliberaţi-o pe Britney acum!” şi „Ieşi din viaţa lui Britney!”

„Tot ce a spus a fost absolut sfâşietor şi a fost chiar mai rău decât am crezut cu adevărat că este”, a declarat Megan Radford, unul dintre fondatorii mişcării.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici