Britney Spears dezvăluie că a fost însărcinată cu Justin Timberlake, dar acesta i-a cerut să facă avort

Britney Spears şi Justin Timberlake au fost cuplul despre care vorbea întreaga lume atunci când s-au întâlnit între 1999 şi 2002, iar două decenii mai târziu, foştii actori din Clubul lui Mickey Mouse sunt din nou pe prima pagină a ziarelor.

236 afișări
Imaginea articolului Britney Spears dezvăluie că a fost însărcinată cu Justin Timberlake, dar acesta i-a cerut să facă avort

Britney Spears dezvăluie că a fost însărcinată cu Justin Timberlake, dar acesta i-a cerut să facă avort

Cartea de memorii a lui Spears, "The Woman in Me", ajunge pe rafturi abia săptămâna viitoare, pe 24 octombrie, însă dezvăluirile din carte despre viaţa lui Spears vin deja cu repeziciune.
 
Într-un pasaj recent dezvăluit din carte, Spears scrie că a rămas însărcinată cu copilul lui Timberlake în timp ce aceştia erau împreună. Ea a făcut avort la îndemnul lui Timberlake, scrie ea, potrivit unui scurt citat publicat de People.
 
"A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie", a scris ea despre sarcină. "L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri."
 
"Dacă ar fi fost lăsată doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată", a scris ea despre avort. "Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată".
 
"Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea", a scris ea despre avort. 
 
Spears a avut în cele din urmă doi copii cu fostul soţ Kevin Federline, Sean Preston, în vârstă de 18 ani, şi Jayden James, în vârstă de 17 ani. Fiii ei locuiesc în prezent în Hawaii cu Federline, relatează Vanity Fair.
 
Spears şi Timberlake au început să se întâlnească când Spears avea 17 ani, iar Timberlake 18 ani. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici