Britney Spears divorţează de Sam Asghari, la un an de la nuntă

Soţul lui Britney Spears, Sam Asghari, a declarat că cei doi au decis să pună capăt „călătoriei împreună” după 14 luni de căsnicie, scrie BBC.

1086 afișări
Imaginea articolului Britney Spears divorţează de Sam Asghari, la un an de la nuntă

Sursa foto: Mediafax Foto

În cererea de divorţ depusă miercuri şi consultată de BBC sunt menţionate „diferenţe ireconciliabile” între Asghari, în vârstă de 29 de ani, şi Spears, în vârstă de 41 de ani.

Cuplul s-a logodit în septembrie 2021 şi s-a căsătorit într-o ceremonie restrânsă, dar plină de vedete, în iunie 2022.

Zvonuri despre luptele lor conjugale au fost relatate în tabloidele americane în acest an.

Britney Spears a devenit un superstar mondial după ce melodia sa, „Baby One More Time”, a fost lansată când avea doar 16 ani. Ea a continuat să aibă hituri, printre care „Toxic”, „Womanizer” şi „Oops!...I Did It Again”.

Într-o postare pe Instagram, Sam Asghari a spus „După 6 ani de dragoste şi angajament unul faţă de celălalt, eu şi soţia mea am decis să ne încheiem călătoria împreună. Ne vom păstra dragostea şi respectul pe care ni le purtăm unul altuia şi îi doresc tot ce e mai bun întotdeauna”.

Reprezentanţii lui Britney Spears nu au comentat încă.

Potrivit cererii de desfacere a căsătoriei depuse de Asghari la Tribunalul Superior al comitatului Los Angeles, acesta cere ca pensia alimentară şi onorariile avocaţilor să fie plătite de Spears.

Actorul, modelul şi antrenorul de fitness iraniano-american a întâlnit-o pe Britney Spears în timp ce aceasta filma videoclipul pentru piesa „Slumber Party”, în 2016. El a fost un susţinător vocal al eforturilor ei de a pune capăt tutelei tatălui ei, Jamie, o luptă pe care a câştigat-o cu doar câteva luni înainte de căsătoria lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici