Cafeaua poate fi elixir de frumuseţe: te scapă de tensiune şi...celulită

  • Cercetătorii americani au descoperit că scapi de celulită dacă bei cafea
  • Două, trei cafele pe zi sunt recomandate pentru a-ţi scădea procentul de ţesut adipos
  • Cafeaua este recomandată atât pentru a te menţine în formă, cât şi pentru tensiune şi digestie
2266 afișări

Nutriţionistul Mihaela Bilic laudă virtuţile bobului de cafea, elixir pentru frumuseţe şi sănătate. Ştiai că poţi slăbi dacă bei cafea? 

Cercetătorii americani au descoperit că toate femeile care consumă în medie, două, trei cafele pe zi, au mai puţină celulită dar şi un procent mai scăzut de grăsime corporală, spre deosebire de doamnele care nu consumă cafea deloc.

”Bobul de cafea este magic pentru că este un stimuent natural extrem de eficient şi culmea care acţionează pe foarte multe organe şi sisteme. Cafeaua băută cu o ora înainte de sport ajută la mobilizarea celulelor adipoase şi la mobilizarea rezervelor de grăsime care vor fi folosite mai eficient, arse, distruse în timpul sportului.”, spune medicul nutriţionist Mihaela Bilic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici