Cântăreţul Joe Jonas şi actriţa Sophie Turner divorţează după patru ani de căsnicie

  • Joe Jonas a depus marţi cererea de divorţ de Sophie Turner, după patru ani de căsnicie şi doi copii.
  • Cântăreţul din trupa Jonas Brothers, în vârstă de 34 de ani, a depus cererea de divorţ faţă de vedeta din "Game of Thrones", în vârstă de 27 de ani, la tribunalul Miami-Dade County din Florida.
553 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Joe Jonas şi actriţa Sophie Turner divorţează după patru ani de căsnicie

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

În cererea de divorţ se spune că "mariajul dintre părţi este rupt iremediabil".

Sophie Turner şi Joe Jonas s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete la o capelă de nuntă din Las Vegas, pe 1 mai 2019, după Billboard Music Awards.

Jonas solicită custodia comună a fetelor, născute în 2020 şi 2022, potrivit documentelor de divorţ. Cei doi au avut un acord prenupţial pe care Jonas se aşteaptă ca acesta să fie aplicat, potrivit documentelor.

Miercuri, Sophie Turner şi Joe Jonas au postat comunicate identice pe conturile lor de Instagram, conform AP.

"După patru ani minunaţi de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă", se arată în comunicat. "Există multe naraţiuni speculative cu privire la motive, dar, cu adevărat, aceasta este o decizie unită şi sperăm sincer că toată lumea ne poate respecta dorinţele noastre de intimitate pentru noi şi pentru copiii noştri".

Sophie Turner, care este din Northampton, Anglia, a interpretat-o pe Sansa Stark timp de opt sezoane în serialul "Game of Thrones" de la HBO şi a jucat rolul lui Jean Grey în "X-Men: Apocalypse" din 2016 şi "Dark Phoenix" din 2019.

Joe Jonas, născut în Arizona, a devenit celebru alături de fraţii Nick şi Kevin începând din 2005 şi în serialele ulterioare de la Disney Channel. Aceştia şi-au lansat cel de-al şaselea album de studio în luna mai şi se află în prezent într-un turneu în SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici