Casa din filmul „HOME ALONE” poate fi acum închiriată. Cât va costa experienţa inedită

  • Fanii filmului „Singur acasă” vor putea închiria casa familiei McCallister
  • Casa va putea fi închiriată doar pentru o singură noapte
746 afișări
Imaginea articolului Casa din filmul „HOME ALONE” poate fi acum închiriată. Cât va costa experienţa inedită

Sursa foto: profimedia

Casa originală din filmul „Home Alone” (1990) va fi disponibilă pentru închiriere pe Airbnb în perioada sărbătorilor de iarnă.

Platforma de închiriere a anunţat miercuri că oamenii vor putea închiria casa familiei McCallister, din Chicago, începând cu 7 decembrie, ora 13:00. În casă vor putea sta până la 4 „hoţi” norocoşi, însă doar pentru o singură noapte. Suma de închiriere este de 25 $. Adresa locaţiei va fi oferită după finalizarea rezervării.

Site-ul Airbnb arată că şederea este găzduită de Buzz McCallister (actorul Devin Ratray) cu descrierea: „Poate că nu vă amintiţi de mine ca fiind deosebit de prietenos, dar am crescut şi aş fi bucuros să împart casa familiei mele şi  pizza cu tine, sărbători acestea. Încearcă doar să nu-mi laşi tarantula, Axl, să se piardă de data asta."

În timpul şederii lor, oaspeţii vor primi o casă complet decorată, şansa de a realiza capcane, o tarantulă reală, vizionarea celui mai recent film „Home Sweet Home Alone”, pizza, dar şi o cina cu macaroane cu brânză, la microunde.

„În acest sezon, fanii îşi vor îndeplini visele cu o şedere în casa originală <<Home Alone>>. În timp ce familia McCallister sunt plecaţi în călătoria lor anuală (toţi cu excepţia tarantulei), patru oaspeţi vor avea ocazia să retrăiască scenele lor preferate din clasicul sărbătorilor şi să-şi lase copiii interiori să alerge liberi pentru o seară liniştită şi neîntreruptă de intruşi.” declară Airbnb

Airbnb a adăugat că oaspeţii vor trebui să respecte regulile sanitare cu privire la COVID pe decursul şederii lor.

În plus, Airbnb va organiza şi o strângere de fonduri pentru Spitalul de copii „La Rabida”, din Chicago, pentru menţinerea şi îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru pacienţii cu afecţiuni complexe, dizabilităţi şi boli cronice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici