Câţi bani a încasat filmul Avatar: The Way of Water la o zi după premieră?

În urma amânărilor repetate, Avatar: The Way of Water a avut premiera la Londra pe 6 decembrie 2022 şi a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 16 decembrie 2022.

11058 afișări
Imaginea articolului Câţi bani a încasat filmul Avatar: The Way of Water la o zi după premieră?

Hepta

Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor.

Organizaţii precum National Board of Review şi American Film Institute au catalogat Avatar: The Way of Water drept unul dintre cele mai bune zece filme ale anului 2022 şi a primit nominalizări pentru Cel mai bun film şi cel mai bun regizor la cea de -a 80-a ediţie a Premiilor Globul de Aur.

Cu un buget de producţie estimat la 350 de milioane de dolari, se situează pe locul 4 în topul celor mai scumpe filme produse vreodată -  Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides din 2011 (379 milioane de dolari), Avengers: Age of Ultron din 2015  (365 milioane de dolari) şi Avengers: Endgame din 2019 (356 milioane de dolari).

Potrivit The Numbers, filmul a încasat 67,4 milioane de dolari la o zi de la premieră.  

În comparaţie, primul film Avatar a obţinut la încasări 52,281,135 $ (la inflaţia de acum 13 ani), la o zi de la premiera sa de pe 18 decembrie 2009, potrivit IMDb

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici