Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite

O interdicţie a TikTok ar fi profitabilă pentru Snapchat, spune Moody’s.

1904 afișări
Imaginea articolului Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite

Sursa Foto -Instagram/Aliexpress

O interdicţie a TikTok este departe de a fi o certitudine în ciuda cooperării dintre democraţi şi republicani de la audierea directorului executiv al TikTok.

Dar dacă ar fi să fie interzisă, Snapchat ar putea fi cel mai mare beneficiar.

Analistul de la Moody, Emile El Nems, a transmis într-o notă către investitori joi că YouTube, Instagram şi Snapchat ar beneficia de pe urma interzicerii aplicaţiei TikTok, fiecare câştigând o cotă mai mare de pe piaţa publicităţii.

Dar Snapchat ar fi cel mai mare câştigător.

“Având în vedere scara de venituri a YouTube şi Instagram, interdicţia TikTok creează o oportunitate de venituri mai mică, dar ar putea fi pozitivă din punct de vedere material pentru Snapchat”, a spus El Nems.

Acţiunile  companiei care gestionează aplicaţia, Snap, au crescut la începutul acestei luni după ce Congresul a reînnoit eforturile de a interzice TikTok.

Acţiunile Snap au crescut cu 4% în tranzacţionarea joi pe măsură ce audierea directorului al TikTok s-a desfăşurat, potrivit CNN. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici