Cea mai importantă conferinţă anuală de gaming a fost anulată. ESA promite "ceva nou" în 2023

ESA (Entertainment Software Association) a anunţat că a anulat conferinţele desfăşurate în format fizic şi digital pentru E3 2022 pentru a se concentra pe un eveniment „revitalizat” anul viitor.

489 afișări
Imaginea articolului Cea mai importantă conferinţă anuală de gaming a fost anulată. ESA promite "ceva nou" în 2023

E3 2022 a fost anulat! Cea mai populară conferinţă de gaming încetează după 26 ani

E3 anulează emisiunile fizice şi digitale din 2022 pentru a se concentra pe evenimentul „revitalizat” de anul viitor. ESA (Entertainment Software Association) a anunţat că a anulat conferinţa în format fizic şi digital pentru anul 2022 pentru a o „revitaliza” anul viitor, transmite IGN. 

ESA a lansat ulterior o declaraţie oficială în care clarifică: „E3 va reveni în 2023 cu o vitrină revigorată care celebrează jocurile video noi şi interesante şi inovaţiile din industrie. Am anunţat anterior că E3 nu va avea loc în 2022  din cauza riscurilor legate de COVID-19. Astăzi, anunţăm că nu va exista nicio prezentare digitală E3 în 2022În schimb, ne vom dedica toată energia şi resursele pentru a oferi o experienţă E3 revitalizată vara viitoare”, a dezvăluit ESA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici