David Guetta va mixa în acest weekend la o petrecere găzduită pe un acoperiş din New York

  • DJ-ul va pune la petrecere cele mai cunoscute piese ale sale
  • Petrecerea are scopul de a strânge fonduri pentru organizaţiile caritabile de coronavirus
  • Evenimentul va fi transmis în direct pe toate canalele de socializare ale lui David Guetta
131 afișări
Imaginea articolului David Guetta va mixa în acest weekend la o petrecere găzduită pe un acoperiş din New York

Sursa foto: profimedia

David Guetta va pune hiturile care l-au făcut celebru pe un acoperiş din New York sâmbăta aceasta. Evenimentul „United At Home” are scopul de a strânge fonduri pentru organizaţiile caritabile aflate în luptă cu noul coronavirus.

Evenimentul va fi transmis în direct pe toate canalele de socializare ale DJ-ului de la ora 19:00. Locaţia aleasă este secretă şi va fi dezvăluită fanilor cu puţin timp înainte de începerea petrecerii.

Guetta este la a doua reprezentaţie pe un acoperiş în încercarea de a strânge fonduri pentru a sprijini eforturile duse în lupta cu noul coronavirus. Primul concert caritabil a fost în urmă cu o lună în Miami şi atunci a reuşt să strângă 750.000 de dolari pentru mai multe organizaţii precum Feeding South Florida, Feeding America, Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi Fondation Hôpitaux din Paris.

Fanii se aşteaptă ca în timpul setului de două ore să poată auzi şi dansa pe melodiile care l-au făcut cunoscut pe DJ, dar şi pe melodii noi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici