Cu VR şi Meta Quest, vei putea călători în timp, în trei epoci diferite - Grecia antică, Italia medievală şi America modernă

Ubisoft a dezvăluit un nou trailer de gameplay pentru jocul Assassin's Creed Nexus VR, confirmat pentru lansare pe data de 16 noiembrie 2023, pentru dispozitivele Meta Quest, la preţul de 40$. Dispozitivul din franciza Assassin's Creed, Animus, prin care un utilizator poate să experimenteze vieţile strămoşilor săi prin intermediul ADN-ului şi memoriei genetice, poate că nu s-a inventat, dar Meta Quest şi ochelarii VR pot asigura o experienţă similară.

779 afișări
Imaginea articolului Cu VR şi Meta Quest, vei putea călători în timp, în trei epoci diferite - Grecia antică, Italia medievală şi America modernă

Ubisoft

Jocul le va permite fanilor seriei să joace în rolul a trei personaje separate din jocurile Assassin's Creed:

  • Ezio (Assassin's Creed II) în Italia medievală, pe durata supremaţiei familiei Borgia (anii 1476-1507)
  • Connor (Assassin's Creed 3) în America pe durata Războiului de Independenţă (anii 1775-1783)
  • Kassandra (Assassin's Creed Odyssey) în Grecia Antică pe durata Războiului Peloponesiac (431–404 î.Hr.)

Nexus este dezvoltat de studioul Red Storm, cunoscut pentru seria Ghost Recon, potrivit IGN

În rolul asasinului italian Ezio Auditore din Florenţa medievală echipat cu lama ascunsă, jucătorii se vor bate cu lăncieri în armuri, pe când în rolul lui Connor, războinicul nativ american  Kanien'kehá:ka, înarmat cu un topor, se vor înfrunta cu regimentele britanice de ,,tunici roşii" echipate cu muschete pentru a elibera Bostonul.  

În rolul mercenarei spartane Kasandra din Grecia antică, care are suliţa regelui Leonida la îndemână, se vor bate cu hopliţi atenieni echipaţi cu suliţe şi scuturi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici