Distracţie la St. Tropez: Victoria Beckham face karaoke, iar David dansează breakdance VIDEO

  • Fostul căpitan al Angliei a postat pe Instagram imagini video cu soţia sa Victoria făcând karaoke pe o melodie de când era în trupa Spice Girl.
  • Şi Victoria l-a surprins pe David dansând breakdance, în timpul vacanţei de la St. Tropez.
1853 afișări
Imaginea articolului Distracţie la St. Tropez: Victoria Beckham face karaoke, iar David dansează breakdance VIDEO

Cuplul Beckham se bucură de vacanţă în St. Tropez, dar îşi ţin fanii la curent cu postări regulate pe Instagram.

Victoria Beckham a făcut karaoke cu melodia „Stop”, pe care o cânta când era în trupa Spice Girl.

În videoclipul distribuit pe Instagram de soţul David, „Posh Spice” se alătură spectacolului de karaoke pentru a cânta şi dansa melodia „Stop”, unul dintre marile hituri ale trupei.

Victoria a postat şi ea un videoclip cu soţul ei, fostul căpitan al echipei Angliei, David, care îşi arată cele mai bune mişcări de breakdance, pe melodia Breakin' It Down, de la Flying Steps.

Cei doi împărtăşesc adesea momente din viaţa lor privată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici