Dublu record pentru Smiley în 2022, conform MEDIAFOREST! Smiley este locul 1 în Topul celor mai difuzate piese la radio şi este singurul artist român cu 8 piese în Top 100

239 afișări
Imaginea articolului Dublu record pentru Smiley în 2022, conform MEDIAFOREST! Smiley este locul 1 în Topul celor mai difuzate piese la radio şi este singurul artist român cu 8 piese în Top 100

Dublu record pentru Smiley în 2022, conform MEDIAFOREST! Smiley este locul 1 în Topul celor mai difuzate piese la radio şi este singurul artist român cu 8 piese în Top 100

Care este cea mai ascultată piesă la radio în 2022? - http://www.mediaforest.ro/Charts/Chart2022.aspx
 
Smiley este locul 1 în topul celor mai difuzate piese la radiourile din România în tot anul 2022, conform analizei realizate de Mediaforest, cu piesa ”Scumpă foc”, pe care o cântă alături de Juno. Artistul şi fondatorul HaHaHa Production deţine şi recordul de a fi singurul artist din România cu 8 piese în top 100 cele mai difuzate piese ale anului 2022.  
 
Cu 5412 difuzări la radiourile româneşti şi o audienţă de aproape 5 milioane şi jumătate de ascultători, cu un videoclip cu Adelina Pestriţu în rol principal care a înregistrat, la 8 luni de la lansarea live din timpul concertului de la Sala Polivalentă din Bucureşti, peste 18 milioane de vizualizări, „Scumpă foc”, co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, continuă să-şi spună povestea de succes în industria muzicală din România. 
 
  „Muzica este o poveste care nu se termină niciodată. Se naşte atunci când o compui, prinde contur atunci când o înregistrezi şi-i adaugi versuri şi imagini şi se împlineşte continuu atunci când este ascultată, fredonată, căutată şi difuzată. Sunt recunoscător tuturor celor care îmi ascultă muzica, radiourilor şi celor din industria media şi muzicală care îmi duc poveştile mai departe difuzându-le. Există atât de mulţi artişti români mari, atâtea piese bune, atâtea poveşti de viaţă transmise prin muzică, atâtea suflete de alinat şi stări de celebrat prin piese, încât nu pot să spun decât că am cea mai frumoasă meserie din lume şi cei mai tari colegi!”, a declarat Smiley plin de recunoştinţă pentru succesul din 2022, dar şi de planuri muzicale mari pentru 2023.   
Pe lângă „Scumpă foc”, desemnată cea mai ascultată piesă a anului 2022 la radiourile româneşti, Smiley mai este prezent în TOP 100 piese de succes ale anului trecut, conform Mediaforest, cu încă 7 piese, fiind singurul artist din România cu atâtea prezenţe în top care însumează o audienţă de peste 12 milioane de ascultători de radio. 
 
Piese precum „Purtat de vânt”, „Nu mai există dup-aia”, „Mai mult de-o viaţă”, lansate în 2022 ca episoade din primul serial muzical din România, „Rita”, cântată alături de Connect-R, „Doar vina ta”, alături de Andra, , „Fii tot ce poţi”, împreună cu Şatra B.E.N.Z şi chiar şi „În lipsa mea”, piesa lansată acum 15 ani, alături de Uzzi, sunt piesele cu care artistul Smiley este prezent în TOP 100 cele mai difuzate piese ale anului trecut şi cu care îşi continuă drumul de succes început cu 20 în urmă în industria muzicală din România.
 
„2023 se aude deja atât de bine, încât abia aştept să-l ascultăm împreună cu toţii, indiferent în ce colţ de lume am fi.”, anunţă Smiley, nerăbdător pentru ceea ce urmează să lanseze şi să producă în noul an.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici