Ducesa de Cambridge: Un nou set de fotografii marchează cea de-a 40-a aniversare a lui Kate

Trei noi fotografii ale ducesei de Cambridge au fost publicate pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a acesteia, care are loc duminică, scrie BBC.

3120 afișări
Imaginea articolului Ducesa de Cambridge: Un nou set de fotografii marchează cea de-a 40-a aniversare a lui Kate

Portretele, realizate de fotograful de modă Paolo Roversi, o arată pe aceasta purtând diferite rochii Alexander McQueen.

Acestea vor fi expuse în acest an în trei zone - Berkshire, St Andrews şi Anglesey - în care a locuit Catherine.

Ulterior, ele vor fi expuse în colecţia permanentă a National Portrait Gallery.

O aniversare de 40 de ani este întotdeauna o scuză bună pentru puţină nostalgie şi reflecţie. Pentru ducesa de Cambridge există multe motive de reflecţie, scrie BBC.

Multe s-au schimbat pentru ea de când a intrat în familia regală - nu doar prinţul, cei trei copii ai lor şi rolul ei de viitoare regină. Ea a trebuit, de asemenea, să se regăsească ca persoană publică. Trecerea de la Kate Middleton cea privată la ducesa regală de Cambridge cea publică a avut provocările sale. Ea a trebuit să navigheze printre tipurile de stres care vin odată cu aderarea la familia regală, care sunt multe.

Cele trei noi fotografii publicate cu ducesa pentru a marca aniversarea sunt revelatoare. Ele arată cum vrea să se prezinte la 40 de ani şi emană un farmec strălucitor, de modă veche. Imaginile au fost făcute la Kew Gardens în noiembrie şi vor face parte dintr-un proiect al National Portrait Gallery.

Acestea vor fi expuse în trei locaţii pe care le-a ales şi care au o semnificaţie specială pentru ea. Berkshire este comitatul în care a copilărit şi unde a fost crescută. St Andrews este locul în care a mers la universitate şi unde şi-a început relaţia cu soţul ei. Anglesey este locul în care cuplul a locuit împreună chiar înainte şi la începutul căsniciei lor.

Fotograful de modă Paolo Roversi a declarat că realizarea unui portret al ducesei a fost o "adevărată onoare" şi "un moment de bucurie pură"

Următorul deceniu va fi unul de schimbări semnificative.

Cum regina face mai puţin şi lucrează diferit din cauza vârstei sale, familia Cambridge va face mai mult.

Pentru ducesă, acest lucru va însemna accent pe probleme sociale, dar va continua să protejeze intimitatea copiilor săi, gestionând momentul în care îi putem vedea.

La 40 de ani, viaţa pendulează între cea privată şi cea publică pentru ducesa care într-o zi va fi regină.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici