Elon Musk spune că lupta în cuşcă cu Mark Zuckerberg va fi transmisă în direct pe platforma X

Elon Musk a anunţat într-o postare pe o reţea de socializare că lupta în cuşcă pe care şi-a propus-o cu patronul Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmisă în direct pe platforma de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter.

1082 afișări
Imaginea articolului Elon Musk spune că lupta în cuşcă cu Mark Zuckerberg va fi transmisă în direct pe platforma X

Elon Musk spune că lupta în cuşcă cu Mark Zuckerberg va fi transmisă în direct pe platforma X

Mogulii social media s-au provocat reciproc la un meci în cuşcă de arte marţiale mixte în Las Vegas încă din luna iunie.
 
"Lupta dintre Zuck şi Musk va fi transmisă în direct pe platforma X. Toate încasările vor merge în scopuri caritabile pentru veterani", a declarat Musk într-o postare pe X duminică dimineaţa, fără a da alte detalii.
 
Anterior, duminică, Musk declarase pe X că "ridică greutăţi pe tot parcursul zilei, pregătindu-se pentru luptă", adăugând că nu are timp să se antreneze, aşa că aduce greutăţile la serviciu, relatează Reuters.
 
Când un utilizator de pe X l-a întrebat pe Musk care este rostul luptei, Musk a răspuns: "Este o formă civilizată de război. Bărbaţii iubesc războiul".
 
Totul a început atunci când Musk a spus într-o postare din 20 iunie că este "gata pentru un meci în cuşcă" cu Zuckerberg, care este antrenat în jiujitsu.
 
O zi mai târziu, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, care a postat pe platforma Instagram a companiei sale fotografii cu meciuri pe care le-a câştigat, i-a cerut lui Musk, în vârstă de 51 de ani, să "trimită locaţia" pentru confruntarea propusă, la care Musk a răspuns "Vegas Octagon", referindu-se la un centru de evenimente în care se desfăşoară meciuri de campionat de arte marţiale mixte (MMA).
 
Musk a spus apoi că va începe să se antreneze dacă lupta în cuşcă va prinde contur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici