Elton John, 76 de ani, şi-a petrecut noaptea în spital după ce a căzut în casă

Elton John, în vârstă de 76 de ani, şi-a petrecut noaptea în spital după un accident casnic într-o vilă din Franţa.

604 afișări
Imaginea articolului Elton John, 76 de ani, şi-a petrecut noaptea în spital după ce a căzut în casă

Elton John, 76 de ani, şi-a petrecut noaptea în spital după ce a căzut în casă

Sir Elton John s-a întors acasă după noaptea petrecută în spital, după ce a căzut la vila sa din Nisa, transmite BBC.

Cântăreţul, în vârstă de 76 de ani, a fost dus la ortopedia centrului spitalicesc Princess Grace din Monaco, unde a fost tratat pentru răni minore.

Un purtător de cuvânt a confirmat pentru BBC News că Sir Elton a fost internat "în urma unei alunecări în casa sa din sudul Franţei".

"Elton a vizitat spitalul local ca măsură de precauţie. În urma unor controale, a fost externat imediat în această dimineaţă, iar acum s-a întors acasă şi se simte bine”, a continuat acesta.

Sir Elton şi-a petrecut vara în Franţa alături de soţul său David Furnish şi de cei doi fii ai lor, după ce a încheiat în iulie turneul Farewell Yellow Brick Road.

Cu o lună mai devreme, el a susţinut un concert pe scena Pyramid Stage din cadrul Festivalului Glastonbury, care a fost capul de afiş al întregii cariere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici