Elton John are COVID-19. Artistul, care şi-a reluat activitatea după 2 ani, este nevoit să-şi amâne concertele

  • Elton John a fost nevoit să amâne două concerte în Dallas, Texas, după ce a fost recent testat pozitiv pentru coronavirus.
  • Muzicianul, în vârstă de 74 de ani, este complet vaccinat, iar în prezent se confruntă cu simptome uşoare, după cum a dezvăluit pe Instagram.
175 afișări
Imaginea articolului Elton John are COVID-19. Artistul, care şi-a reluat activitatea după 2 ani, este nevoit să-şi amâne concertele

Elton John are COVID-19. Artistul, care şi-a reluat activitatea după 2 ani, este nevoit să-şi amâne concertele

Pandemia globală a dus la o întârziere mare a turneului mondial “Farewell Yellow Brick Road”, al lui Elton. „Este întotdeauna o mare dezamăgire să muţi emisiunile şi îmi pare foarte rău pentru oricine a fost deranjat de asta, dar vreau să mă protejez pe mine şi pe echipa mea”, a declarant artistul.
 
Turneul “Farewell Yellow Brick Road” a început în 2018, cu peste 300 de spectacole programate în întreaga lume. Însă spectacolele au fost anulate în mod repetat, din cauza restricţiilor din pandemie şi din cauza problemelor de sănătatea ale lui Elton John, care a suferit o operaţie la şold, după o cădere în septembrie, anul trecut, potrivit BBC.
 
Spectacolul a fost reluat după aproape doi ani, miercurea trecută la New Orleans, Louisiana.
 
Starul londonez, care a avut cândva şapte albume consecutive, clasate pe primul loc în SUA, este de aşteptat să străbată ţara până în aprilie, când va începe etapa europeană a turneului său.
 
AUTOR: Diana Zlatescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici