Elton John şi-a reluat turneul internaţional după o pauză de aproape doi ani

  • Elton John şi-a reluat turneul Farewell Yellow Brick Road Tour , la New Orleans.
  • Evenimentul a marcat primul concert de amploare al lui John pentru un public live de după 7 martie 2020.
195 afișări
Imaginea articolului Elton John şi-a reluat turneul internaţional după o pauză de aproape doi ani

La momentul respectiv, John se afla în Australia, iar turneul Yellow Brick Road Tour se desfăşura din septembrie 2018, însă ultimul turneu al legendarului artist în jurul lumii a fost amânat din cauza pandemiei. De asemenea, el a fost nevoit să amâne spectacolele din toamna anului trecut, după ce a suferit o accidentare la şold care a necesitat o intervenţie chirurgicală.

Setlistul de aseară a inclus multe dintre hiturile clasice ale lui John, inclusiv "Bennie and the Jets" (care a deschis spectacolul), "Tiny Dancer" şi "Rocket Man", dar a inclus şi cel mai recent nr. 1 al lui John, "Cold Heart", de pe albumul său din 2021, The Lockdown Sessions.

John va continua turneul în America de Nord până în aprilie - inclusiv două date la Madison Square Garden din New York - înainte de a se îndrepta spre Marea Britanie şi Europa pentru o serie de spectacole.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici