Fanii Rihannei cer boicotarea brandului său pentru care va defila actorul Johnny Depp

La viitoarea prezentare de modă pentru marca Savage Fenty a cântăreţei Rihanna, Johnny Depp apare pentru un moment în cea de-a patra prezentare de modă a brandului de lenjerie intimă, care va fi difuzat pe 9 noiembrie pe Prime Video, iar fanii Rihannei vor boicota evenimentul.

5156 afișări
Imaginea articolului Fanii Rihannei cer boicotarea brandului său pentru care va defila actorul Johnny Depp

Fanii Rihannei cer boicotarea brandului său pentru care va defila actorul Johnny Depp

Rihanna se confruntă cu o reacţie negativă după ce a fost dezvăluit că Johnny Depp va defila în viitoarea prezentare de modă Savage Fenty, a patra a brandului de lenjerie intimă, potrviit The Independent.

Fanii cântăreţei au început să îşi exprime îngrijorarea cu privire la această distribuţie în prezentarea de modă la scurt timp după ce a fost anunţată. Criticii au cerut chiar boicotarea brandului de lenjerie şi a companiei de cosmetice Fenty Beauty, care aparţin Rihannei.

The Independent a confirmat că numele lui Johnny Depp apare în finalul prezentării. Fotografiile apărute înainte de difuzarea pe Prime Video, pe 9 noiembrie, îl arată pe actor îmbrăcat într-o ţinută verde măsliniu din colecţia pentru bărbaţi Savage Fenty.

Vestea apariţiei actorului Johnny Deep vine după bătălia juridică dintre Depp şi fosta soţie, Amber Heard, cu privire la un articol de opinie din 2018 scris de starul din Aquaman, care s-a încheiat la începutul acestui an, când un juriu a decis că Heard l-a defăimat pe Depp atunci când a susţinut că acesta a abuzat-o în timpul căsniciei.

Ca urmare a hotărârii din iunie, care a încheiat procesul de şase săptămâni, Heard a fost obligată să-i plătească lui Depp 10 milioane de dolari drept daune compensatorii şi 5 milioane de dolari drept daune punitive. De asemenea, juriul i-a acordat lui Heard suma de 2 milioane de dolari în cadrul cererii reconvenţionale în care aceasta susţinea că a fost defăimată de unul dintre avocaţii lui Depp.

Detaliile căsniciei fostului cuplu şi fiecare moment al procesului îndelungat s-au desfăşurat, de asemenea, pe reţelele de socializare, unde fanii au urmărit cu o atenţie intensă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici