Filmul „Fantastic Four” are un nou scenarist. Este Josh Friedman, omul din spatele poveştii din filmul „Avatar: The Way of Water”

Josh Friedman, care a lucrat la povestea filmului Avatar: The Way of Water şi a contribuit la dezvoltarea serialului Snowpiercer, a fost selectat să scrie scenariul pentru filmul Cei Patru Fantastici de către studiourile Marvel.

148 afișări
Imaginea articolului Filmul „Fantastic Four” are un nou scenarist. Este Josh Friedman, omul din spatele poveştii din filmul „Avatar: The Way of Water”

Fantastic Four - Marvel

De asemenea, Matt Shakman, care a fost regizorul din spatele seriei Marvel, WandaVision, este la bord pentru a dezvolta filmul F4 care are ca dată de lansare 14 februarie 2025.

Friedman, pe de altă parte, este un veteran al genului SF, potrivit The Holywood Reporter.

El a scris povestea pentru filmul Războiul Lumilor a lui Steven Spielberg şi Tom Cruise, Terminator: Dark Fate din 2019, James Cameron cerându-i ajutorul, şi mai recent, este implicat în scrierea poveştii pentru mai multe filme din seria Avatar. 

Filmul Fantastic Four va demara Faza 6 a Universului Cinematic Marvel (MCU). 

Încă de când a apărut sub forma benzilor desenate şi a serialelor de animaţie din anii 1960, Fantastic Four a fost echipa eroică care a introdus cititorii şi lumea în universul creat de Stan Lee şi Jack Kirby, inaugurând Epoca Marvel. 

Echipa este alcătuită din savantul Reed Richards ce a devenit Omul Elastic (sau Omul Fantastic) datorită abilităţii sale de a-şi întinde corpul, din Sue Storm, iubita sa care are abilitatea de a deveni invizibilă (purtând porecla de Femeia Invizibilă), fratele ei mai mic şi mai petrecăreţ, Johnny Storm, care se poate aprinde ca o Torţă Umană, şi Ben Grimm, cel mai bun prieten al lui Richards, care a devenit un monstru pietros cu  porecla The Thing (Lucrul). 

Cei patru au dobândit puteri după ce au fost expuşi la radiaţii cosmice într-o călătorie spaţială. 

Franciza a avut mai multe filme - în 1994, în 2005/2007 (Ioan Gruffudd -Reed Richards, Michael Chiklis- Ben Grimm, Chris Evans- Johnny Storm, Jessica Alba- Sue Storm) şi în 2015, iar în 2022, Reed Richards (interpretat de John Krasinski) a avut o apariţie în Doctor Strange in the Multiverse of Madness, dar şi seriale de animaţie în anii 1960-1970. în 1994 şi în 2006.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici