Harry şi Meghan Markle rup o altă legătură cu Marea Britanie

  • Cei doi au vândut casa pe care au primit-o de la Regina Elisabeta, Frogmore Cottage, prinţesei Eugenie.
2010 afișări
Imaginea articolului Harry şi Meghan Markle rup o altă legătură cu Marea Britanie

Harry şi Meghan Markle rup o altă legătură cu Marea Britanie

Harry şi Meghan Markle au vândut casa pe care o primiseră de la Regina Elisabeta, Frogmore Cottage, prinţesei Eugenie, care s-a mutat acolo împreună cu soţul ei Jack Brooksbank.

Potrivit tabloidului Sun, citat de ANSA, mobila ducilor din Sussex a fost mutată noaptea, pentru a nu atrage atenţia.

Verişoara lui Harry, însărcinată în câteva luni, şi soţul ei au luat în stăpânire casa din Windsor în urmă cu două săptămâni. Casa e situată nu departe de castelul în care Regina şi Philip petrec lockdown-ul.

De altfel, Metro.co.uk dezvăluia detalii despre sumele cheltuite pentru restaurarea Frogmore Cottage, reşedinţa în care au stat Meghan Markle şi Harry. Conform tabloidului, ar fi fost cheltuiţi 2,4 milioane de lire sterline pentru reamenajarea reşedinţei, din sumele plătite de contribuabilii britanici. Ducii conveniseră cu restul familiei să restituie suma în momentul în care au renunţat la titlurile regale pentru a se muta în California.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici