"Hobbitul" va putea fi ascultat într-un audiobook narat de Andy Serkis

  • Andy Serkis, pe care-l ştii din rolul lui Gollum, va înregistra un audiobook cu "Hobbitul".
  • Audiobook-ul va fi lansat în septembrie de editura HarperCollins.
  • Andy Serkis a fost şi regizor secund în trilogia "Hobbitul".
132 afișări

Dacă eşti fan "Stăpânul Inelelor", e imposibil să nu recunoşti vocea lui Gollum.

Am o veste bună pentru tine, în toamnă apare audiobook-ul "Hobbitul", povestit chiar de cel care l-a interpretat pe Gollum, Andy Serkis. Ca să-ţi faci o idee, editura HarperCollins a lansat un teaser al viitorului audiobook. Iar dacă ţi-a dor de Gollum, îţi propun să-l vezi pe Andy Serkis citind cu celebra sa voce din "Stăpânul Inelelor".

"Într-o vizuină, în pământ, trăia un hobbit. Nu era o vizuină murdară, umedă, plină cu resturi de viermi şi cu miros de mâl, dar nici una uscată, goală, nisipoasă, în care n-ai pe ce sta şi nici ce mânca. O să facem un concurs, preţiosule. Da, dacă preţiosul întreabă şi nu ştie răspunsul, atunci îl mâncăm, preţiosule".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici