Inelul preferat al lui Tupac Shakur, vândut la licitaţie cu peste un milion de dolari. Cine este misteriosul cumpărător

Tupac a purtat inelul personalizat, conceput de el însuşi, pe degetul inelar stâng în timpul ultimei sale apariţii la MTV Video Music Awards din 1996, cu puţin peste o săptămână înainte de a muri împuşcat în Las Vegas, la vârsta de 25 de ani

478 afișări
Imaginea articolului Inelul preferat al lui Tupac Shakur, vândut la licitaţie cu peste un milion de dolari. Cine este misteriosul cumpărător

Sursa foto: Twitter

Starul rap Drake a fost dezvăluit drept noul proprietar al inelului coroană al regretatului Tupac Shakur, pe care l-a cumpărat joi la licitaţie pentru peste 1 milion de dolari.
 
Tupac a purtat inelul personalizat, conceput de el însuşi, pe degetul inelar stâng în timpul ultimei sale apariţii la MTV Video Music Awards din 1996, cu puţin peste o săptămână înainte de a muri împuşcat în Las Vegas, la vârsta de 25 de ani. Bijuteria avea gravată pe bandă "Pac & Dada 1996", făcând referire la logodna artistului cu actriţa Kidada Jones. 
 
Drake a confirmat că el a fost cumpărătorul misterios al inelului, postând o fotografie a acestuia într-un story pe Instagram. Sotheby's, casa de licitaţii care a vândut piesa de bijuterie, a confirmat, de asemenea, într-un comunicat de presă, că rapperul Drake este noul proprietar al inelului cu coroană.
 
Inelul a fost vândut pentru o sumă triplă faţă de estimarea iniţială de 300.000 de dolari, devenind astfel cel mai valoros artefact hip-hop vândut vreodată la licitaţie, potrivit Sotheby's. Este, de asemenea, singurul artefact hip hop care a depăşit preţul de un milion de dolari, relatează CBS News.
 
Cântăreţul şi activistul a conceput inelul împreună cu naşa sa, Fula, pe parcursul a mai multor luni, în 1996, a precizat Sotheby's.  
 
El fusese eliberat din închisoare la sfârşitul anului 1995, unde ispăşise o pedeapsă pentru o condamnare pentru abuz sexual, iar apoi a semnat un contract cu Death Row Records. De asemenea, el lucra în acea perioadă la lansarea unui grup media numit Euphanasia.
 
Inelul în formă de coroană prezintă un rubin mare înconjurat de două diamante pavate. Potrivit Sotheby's, Tupac a ales rubinul ca piatră principală pentru că această piatră preţioasă este legată simbolic de arhetipurile monarhiei şi bogăţiei.
 
Săptămâna trecută, poliţia din Las Vegas a dezvăluit că a percheziţionat o casă din Henderson, Nevada, în legătură cu ancheta privind uciderea lui Tupac. Ancheta privind uciderea lui Shakur este în curs de desfăşurare de aproape trei decenii.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici