Jackie Chan susţine că nu are probleme de sănătate: aspectul îmbătrânit este pentru un film

  • Celebrul actor Jackie Chan susţine că nu are probleme de sănătate.
  • El a împlinit 70 de ani şi cu această ocazie a publicat mai multe fotografii cu el.
  • Aspectul îmbătrânit de la începutul anului a fost pentru un film, le-a explicat actorul fanilor săi.
664 afișări
Imaginea articolului Jackie Chan susţine că nu are probleme de sănătate: aspectul îmbătrânit este pentru un film

Jackie Chan susţine că nu are probleme de sănătate: aspectul îmbătrânit este pentru un film

Actorul Jackie Chan care duminică a împlinit 70 de ani a publicat mai multe fotografii şi le-a transmis fanilor un mesaj despre sănătatea sa.

El i-a liniştit pe fani după ce au apărut numeroase comentarii despre starea sa. La începutul anului, el a fost fotografiat cu părul cărunt, făcându-i pe fani să speculeze despre sănătatea lui.

Actorul a spus că aspectul său îmbătrânit a fist cauzat de o filmare, potrivit Sky News.

„Nu cu mult timp în urmă, mulţi prieteni au văzut câteva fotografii recente cu mine pe internet şi toţi erau îngrijoraţi de sănătatea mea. Vreau să profit de această ocazie pentru a anunţa pe toată lumea, nu vă faceţi griji! Este doar o apariţie a unui personaj pentru cel mai recent film al meu. Personajul îmi cere să am părul alb, barbă albă şi să arăt bătrân. De-a lungul anilor, am fost întotdeauna dispus să încerc lucruri noi pentru un film, indiferent dacă este o cascadorie provocatoare sau o apariţie revoluţionară pentru un personaj”, a spus vedeta care are 6,2 milioane de urmăritori pe Instagram.

Chan a jucat în zeci de filme în Hong Kong-ul natal şi la Hollywood. În prezent, el lucrează la mai multe filme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici