Jennifer Lopez şi Ben Affleck par să-şi fi găsit în sfârşit casa visurilor

Jennifer Lopez şi Ben Affleck par să-şi fi găsit în sfârşit casa visurilor. Conacul se află într-un cartier exclusivist din Los Angeles, listat la 34.500.000 de dolari.

4354 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez şi Ben Affleck par să-şi fi găsit în sfârşit casa visurilor

FOTO TMZ

Conacul se află în zona Pacific Palisades din Los Angeles, un cartier exclusivist, destinat doar celor foarte bogaţi.

Este listată pentru 34.500.000 de dolari, potrivit TMZ, care adaugă că nu cunoaşte preţul convenit, dar cu siguranţă nu e departe de preţul de listare.

Casa a fost construită anul trecut, iar vânzătorul o numeşte o casă tradiţională în stil Hamptons, cu 7 dormitoare şi 13 băi. Se află pe o suprafaţă de un acru, ceea ce este enorm pentru zona respectivă.

Casa are toate dotările necesare: o sală de proiecţie, o sală de sport, o piscină, o cramă, inclusiv un centru spa.

JLo tocmai şi-a listat casa din Bel Air pentru 42,5 milioane de dolari. Planul cuplului era să modernizeze acea casă, dar se pare că planurile s-au schimbat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici