Joe Rogan îşi mută podcastul de pe YouTube pentru 100 milioane $. Unde migrează controversatul realizator

  • Joe Rogan se muta pentru 100 milioane $ pe Spotify
  • În prezent, emisiunea sa, The Joe Rogan Experience, este uplodată pe YouTube
  • Joe Rogan discută în podcasturile sale cu diverse personalităţi, cum ar fi Elon Musk
763 afișări
Imaginea articolului Joe Rogan îşi mută podcastul de pe YouTube pentru 100 milioane $. Unde migrează controversatul realizator

Joe Rogan îşi mută podcastul de pe YouTube pentru 100 milioane $. Unde se va vedea

Cunoscutul realizator de emisiuni, comediant şi comentator de MMA Joe Rogan îşi va muta podcastul pe Spotify. Wall Street Journal notează că acesta va primi 100 de milioane de $ pentru un contract care se va desfăşura pe mai mulţi ani şi care va începe la 1 septembrie.
 
Potrivit sursei citate, Joe Rogan va adopta acelaşi stil şi aceeaşi tematică.
 
"Rămâne un show liber, va fi exact la fel. Este vorba doar despre licenţiere, Spotify nu va avea un control asupra procesului de creaţie", a spus Rogan.
 
Joe Rogan a lansat podcastul The Joe Rogan Experience în 2009 şi a adunat sute de milioane de vizualizări până acum. Doar în 2019, podcastul său a fost downlodat de 190 de milioane de ori pe lună.
 
Controversatul entertainer are 8.42 milioane urmăritori pe YouTube, unde va renunţa să mai posteze videouri după ce contractul cu Spotify va începe.
 
În 2018, Joe Rogan şi Elon Musk au fumat marijuana în timpul emisiunii, fapt care a dus la o scădere cu 9% a acţiunilor Tesla. Ulterior, compania a recuperat pierderile.
 
Joe Rogan va câştiga mai mulţi bani decât artiştii de pe Spotify
 
BBC notează că Rogan va câştiga mai mulţi bani decăt artiştii muzicali.
 
"Un artist ar trebui să genereze 23 de miliarde de streamuri pe Spotify pentru a câştiga suma cu care va fi plătit Joe Rogan", a spus Ted Gioia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici