Justin Bieber revine pe scenă după ce şi-a anulat concerte din cauza unei paralizii faciale

Justin Bieber vine cu o actualizare a planurilor sale pentru turneu după ce şi-a anulat concerte din cauza unei paralizii la faţă: el anunţă că se întoarce pe scenă, potrivit The Daily Wire.

387 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber revine pe scenă după ce şi-a anulat concerte din cauza unei paralizii faciale

Justin Bieber revine pe scenă după ce şi-a anulat concerte din cauza unei paralizii faciale

Justin Bieber, în vârstă de 28 de ani, a anulat concerte în luna iunie după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, o afecţiune rară care l-a lăsat paralizat pe o parte a feţei. Însă un reprezentant al cântăreţului a declarat pentru revista Variety că turneul mondial „Justice” nu a mai fost anulat şi că va fi reluat pe 31 iulie.

Următorul său spectacol, potrivit site-ului său, este programat pentru sfârşitul lunii iulie, la Lucca Summer Festival din Italia. Acesta va fi urmat apoi de alte cinci concerte în Europa în datele din luna august. Bieber va merge apoi în America de Sud, Africa de Sud, Orientul Mijlociu, Asia, Australia şi Noua Zeelandă înainte de a reveni în Europa la începutul anului 2023.

Beiber a ţinut prima pagină a ziarelor în luna iunie, când a dezvăluit motivul pentru care şi-a anulat spectacolele într-un videoclip şocant despre faptul că suferă de „paralizie totală” pe o parte a feţei, după cum a relatat anterior The Daily Wire. Boala rară este legată de faptul că a avut virusul varicelei.

„Hei, toată lumea, sunt Justin, am vrut să vă pun la curent cu ce se întâmplă”, a spus Justin Bieber. „Evident, după cum probabil puteţi vedea de pe faţa mea, am acest sindrom numit sindromul Ramsay Hunt, şi este de la acest virus care atacă nervul din urechea mea şi nervii faciali şi a făcut ca faţa mea să aibă paralizie”.

„Aşadar, există o paralizie completă pe această parte a feţei mele”, a adăugat el. „Aşadar, pentru cei care sunt frustraţi de anularea următoarelor mele spectacole, este evident că, din punct de vedere fizic, nu sunt capabil să le fac. Este destul de grav, după cum puteţi vedea”.

În tot timpul în care Bieber le-a vorbit fanilor în videoclipul de trei minute pe care l-a postat pe Instagram, o parte a feţei sale nu s-a mişcat deloc, în timp ce pe cealaltă parte, gura sa s-a mişcat în sus şi în jos şi ochiul său a clipit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici