Kevin Costner, peste 63.000 de dolari pe lună pensie alimentară pentru copii

Kevin Costner este nevoit să-i plătească soţiei Christine Baumgartner 63.209 dolari pe lună drept pensie alimentară pentru copii. În plus, actorul este responsabil şi de costurile pentru educaţia şi asistenţa medicală a acestora. El va plăti şi alte cheltuieli, cum ar fi hobby-urile lor.

648 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner, peste 63.000 de dolari pe lună pensie alimentară pentru copii

Kevin Costner, peste 63.000 de dolari pe lună pensie alimentară pentru copii

Audierile privind pensia alimentară dintre Kevin Costner şi Christine Baumgartner s-ar putea să se fi încheiat în favoarea actorului, potrivit unor noi documente judiciare citate de Insider.

În documentele obţinute de Entertainment Tonight, judecătorul Thomas P. Anderle din comitatul Santa Barbara a detaliat cum a ajuns să-i permită lui Costner să plătească cu aproximativ 100.000 de dolari mai puţin pe lună decât au cerut avocaţii fostei sale soţii.

Judecătorul a dispus ca starul din "Yellowstone" să plătească 63.209 dolari pe lună pensie alimentară pentru copii. Avocaţii lui Baumgarner ceruseră 161.592 de dolari pe lună.

În plus, instanţa a hotărât că actorul va fi responsabil pentru "toate costurile de asigurare de sănătate ale copiilor şi cheltuielile de sănătate nerambursate (inclusiv cele medicale, dentare, terapeutice şi ortodontice)", precum şi pentru "toate taxele de şcolarizare la şcolile private şi costurile aferente" pentru fiii Cayden, 16 ani, şi Hayes, 14 ani, şi fiica Grace, 13 ani.

Pe lângă costurile legate de sănătate şi educaţie, Costner plăteşte şi "toate cheltuielile extracurriculare ale copiilor minori, cotizaţiile la clubul de vânătoare, precum şi maşina lui Cayden şi cheltuielile legate de aceasta".

Cei trei copii adolescenţi ai lui Costner şi Baumgartner au fost obişnuiţi cu o viaţă de lux. People a relatat că, în timpul audierii privind pensia alimentară pentru copii de săptămâna trecută, avocatul lui Baumgartner, John Rydell, a declarat că acest lucru "este în ADN-ul lor".

Baumgartner a depus la 15 iunie o listă cu cheltuielile familiei pentru anul 2022, care a arătat că educaţia copiilor se ridică la 78.780,26 de dolari anual. Familia a cheltuit 238.530,98 de dolari pe cheltuieli medicale. Cotizaţiile lor de vânătoare au fost estimate ca fiind de 12.000 de dolari pe an.

Într-o declaraţie din 8 iunie, obţinută de Insider, Costner a afirmat că era "dispus să plătească direct 100% din anumite costuri legate de copii".

Într-o altă declaraţie a echipei lui Costner din 28 iunie, de asemenea consultată de Insider, acesta a împărtăşit detalii despre ceea ce se încadrează la "cheltuieli extracurriculare".

El a declarat că copiii "fac surf, joacă volei, schiază şi pescuiesc", iar "cotizaţiile de vânătoare la care se face referire sunt pentru vânătoarea de păsări".

"Vânez păsări cu doi dintre fiii mei şi mă aştept să fac acest lucru cu fiica mea în viitor. Christine nu vânează păsări şi nu ne însoţeşte atunci când mergem la vânătoare de păsări", a spus el.

Costner şi Baumgartner s-au căsătorit în 2004. Ea a cerut divorţul după 18 ani de căsnicie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici