Kim Kardashian a cerut, oficial, divorţul de rapperul Kanye West

  • Kim Kardashian a cerut oficial divorţul de soţul ei, rapperul şi antreprenorul Kanye West.
  • O reprezentantă a lui Kim Kardashian a confirmat că a finalizat documentele care pun capăt celor şapte ani de căsătorie a celor doi.
  • Kim Kardashian s-a căsătorit cu Kanye West în mai 2014.
2712 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian a cerut, oficial, divorţul de rapperul Kanye West

Foto: Profimedia

Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian a cerut oficial divorţul de soţul ei, rapperul şi antreprenorul Kanye West, vineri, 19 februarie, potrivit mai multor mass-media americane, după săptămâni de speculaţii cu privire la o posibilă separare, potrivit Le Figaro..
 
O reprezentantă a lui Kim Kardashian a confirmat că a finalizat documentele care pun capăt celor şapte ani de căsătorie. Site-ul TMZ, la rândul său, a citat surse care spun că separarea a fost hotărâtă pe cale amiabilă şi că Kim Kardashian a cerut custodie comună pentru cei patru copii ai cuplului. 
 
Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, care a devenit celebră datorită reality show-ului ”Keeping Up With the Kardashians,” s-a căsătorit cu Kanye West în mai 2014 şi au devenit unul dintre cele mai tari cupluri de la Hollywood. 
 
Relaţia lor a fost tensionată anul trecut când Kanye West, în vârstă de 43 de ani, care suferă de tulburare bipolară, a încercat să candideze ca independent la preşedinţia SUA, făcând declaraţii foarte bizare. În iulie, Kim Kardashian a cerut clemenţă faţă de soţul ei. De atunci, câştigătorul a 21 de Premii Grammy şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului la ferma sa din Wyoming, în timp ce Kim Kardashian şi-a petrecut timpul la conacul lor din Calabasas, la periferia oraşului Los Angeles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici